HBOR organizira besplatnu radionicu u Varaždinu čiji cilj  je educirati poduzetnike – izvoznike o mogućnostima financiranja i osiguranja izvoza od strane Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

 

Radionica će se održati 5. studenoga 2019. (utorak) u 10,00 sati u prostorijama HGK – Županijske komore Varaždin, Petra Preradovića 17, Varaždin, prema sljedećem rasporedu:

 

10:00 – 11:00     Mogućnosti financiranja obrtnih sredstava i investicijskih kredita za MSP putem HBOR-a

 

11:00 – 12:00     Osiguranje naplate potraživanja za MSP putem HBOR-a

 

12:00 – 13:00     Razno (pitanja i individualni razgovori sa sudionicima)

 

13:00 – 14:00 Zakuska za sudionike.

 

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo sve zainteresirane da svoj dolazak potvrde na e-mail dradosevic@hbor.hr ili na telefon 01/4591-744 najkasnije do četvrtka 31. listopada 2019.

možda će vas zanimati

Osiguranje kredita za pripremu izvoza

Ciljnu skupinu ovog programa čine izvoznici koji su suočeni s nedostatkom obrtnog kapitala za pripremu izvoza u situaciji kada kreditorima ne mogu ponuditi uobičajene instrumente...

Saznajte više

Obrtna sredstva Mjera COVID-19

Sredstva za financiranje tekućeg poslovanja i podmirenje kratkoročnih obveza odobravaju se na rok do tri godine po modelu podjele rizika s poslovnim bankama – 50 posto iznosa iz izvora HBOR-a po kamatnoj stopi već od 0 posto u prvoj godini otplate kredita.

Saznajte više

Financijsko restrukturiranje

Podmirenje postojećih obveza prema dobavljačima, financijskim institucijama i drugim vjerovnicima (isključene povezane osobe, osim za potrebe uobičajenog i operativnog poslovanja, uz uvjet da su povezane osobe sudužnici korisniku kredita).

Saznajte više