Pozivamo vas na jednodnevnu edukaciju na temu „ESIF jamstva i ESIF Krediti za rast i razvoj“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 19. travnja 2018. Edukacija će trajati od 11 do 13 sati.

 

Predstavnice Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Iva Debanić i Daria Kuvek, predstavit će ESIF zajmove koji obuhvaćaju mikro investicijske zajmove za mikro i male poduzetnike, mikro zajmove za obrtna sredstva te male zajmove za mikro, male i srednje poduzetnike. Osim informacija o dobivanju zajmova po povoljnim uvjetima, poduzetnicima će predstaviti i jamstvene programe za pokriće dijela glavnice kredita.

 

Predstavnica Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Cinzia Zubin, predstavit će ESIF Kredite za rast i razvoj, dugoročne investicijske kredite za male i srednje poduzetnike koji posluju duže od dvije godine te koji planiraju ulaganja u prerađivačkoj industriji, turizmu, kreativnoj industriji i uslugama temeljenim na znanju.

 

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ako ste zainteresirani, molimo vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili na fax 052/381-905. Prijaviti se možete i pozivom na broj 052/381-900, a sve najkasnije do srijede, 18. travnja 2018.

možda će vas zanimati

Započinje provedba financijskog instrumenta „ESIF Krediti za rast i razvoj“

Investicijski krediti s niskim kamatnim stopama i bez naknada odobravaju se putem Erste & Steiermärkische Bank d.d., Privredne banke Zagreb d.d. i Zagrebačke banke d.d....

Saznajte više

ESIF financijski instrumenti

Financijski instrumenti učinkovit su način primjene financijskih resursa dostupnih Republici Hrvatskoj iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Osim vidljivih prednosti recikliranja sredstava tijekom dugoročnog razdoblja,...

Saznajte više

Likvidnost

Kreditna sredstva za podmirenje obveza prema dobavljačima, financijskim institucijama ili državi te za podmirenje drugih kratkoročnih obveza.

Saznajte više