Pozivamo vas na jednodnevnu edukaciju na temu „ESIF jamstva i ESIF Krediti za rast i razvoj“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 19. travnja 2018. Edukacija će trajati od 11 do 13 sati.

 

Predstavnice Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Iva Debanić i Daria Kuvek, predstavit će ESIF zajmove koji obuhvaćaju mikro investicijske zajmove za mikro i male poduzetnike, mikro zajmove za obrtna sredstva te male zajmove za mikro, male i srednje poduzetnike. Osim informacija o dobivanju zajmova po povoljnim uvjetima, poduzetnicima će predstaviti i jamstvene programe za pokriće dijela glavnice kredita.

 

Predstavnica Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Cinzia Zubin, predstavit će ESIF Kredite za rast i razvoj, dugoročne investicijske kredite za male i srednje poduzetnike koji posluju duže od dvije godine te koji planiraju ulaganja u prerađivačkoj industriji, turizmu, kreativnoj industriji i uslugama temeljenim na znanju.

 

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ako ste zainteresirani, molimo vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili na fax 052/381-905. Prijaviti se možete i pozivom na broj 052/381-900, a sve najkasnije do srijede, 18. travnja 2018.

možda će vas zanimati

Započinje provedba financijskog instrumenta „ESIF Krediti za rast i razvoj“

Investicijski krediti s niskim kamatnim stopama i bez naknada odobravaju se putem Erste & Steiermärkische Bank d.d., Privredne banke Zagreb d.d. i Zagrebačke banke d.d....

Saznajte više

ESIF financijski instrumenti

Financijski instrumenti učinkovit su način primjene financijskih resursa dostupnih Republici Hrvatskoj iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Osim vidljivih prednosti recikliranja sredstava tijekom dugoročnog razdoblja,...

Saznajte više

Turizam

Kreditna sredstva namijenjena su ulaganjima u turističkoj djelatnosti kojima se stvaraju uvjeti za poticanje zapošljavanja, produženje turističke sezone te povećanje prihoda u turizmu s ciljem podizanja konkurentnosti turističkih destinacija kao primjerice ulaganja u izgradnju i unapređenje kategorizacije smještajnih kapaciteta, izgradnju novih i obnova postojećih malih i tematiziranih kampova, podizanje razine i raznovrsnosti usluge i destinacije kroz dodatne sadržaje (tematski parkovi, golf vježbališta, akvariji, muzejsko-izložbeni prostori, luke nautičkog turizma i slično).

Saznajte više