HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa Udruženjem obrtnika Opatija organizira individualne razgovore poduzetnika Opatije, Matulja, Lovrana i Mošćeničke Drage s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Opatija, Maršala Tita 87, Opatija, u ponedjeljak 17.5.2021. godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati, uz obavezno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

 

Na info danu će se predstaviti COVID-19 mjere pomoći poduzetnicima (kreditni i jamstveni programi), kao i investicijski kreditni programi HBOR-a. Također će predstaviti i potpisani ugovor o poslovnoj suradnji sa PGŽ, temeljem kojeg će županija dodatno subvencionirati kamatnu stopu u programima – Mladi poduzetnici, žene i početnici i Obrtna sredstva.

 

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na tel. 051 272 692 ili e-mail: uo.opatija@hok.hr.