HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa Udruženjem obrtnika Raba organizira individualne razgovore poduzetnika i obrtnika Raba s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Rab, Gornja ulica 21, u srijedu 14.04.2021. godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati, uz obavezno pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

 

Na info danu će se predstaviti COVID-19 mjere pomoći poduzetnicima (kreditni i jamstveni programi), kao i investicijski kreditni programi HBOR-a. Također će se najaviti i skorašnje zaključenje sporazuma o poslovnoj suradnji sa PGŽ, temeljem kojeg će županija dodatno subvencionirati kamatnu stopu koja će u programu – Mladi poduzetnici, žene i početnici iznositi 2% godišnje (krediti će za krajnjeg korisnika biti beskamatni), odnosno u programu – Obrtna sredstva iznositi 1% godišnje.

 

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na tel. 051 771 469 ili e-mail: uo.rab@hok.hr.