Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) i HGK Županijska komora Slavonski Brod organiziraju Info dan u utorak 29. 11. 2022. u vremenu od 9 do 13 sati u prostorima Županijske komore Slavonski Brod, Matije Mesića 9.

 

Poduzetnike će se informirati o programima HBOR-a, s naglaskom na novosti za povoljne uvjete kreditiranja kao što je npr. subvencioniranje kamate iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost i druge povoljnosti.

 

Individualni razgovori poduzetnika s voditeljem Područnog ureda HBOR-a za Slavoniju, gospodinom Borisom Čagljem održat će se prema unaprijed dogovorenim terminima za svakog pojedinog sudionika.

 

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a, mogu se prijaviti putem poveznice  Prijava Infodan HBOR Slavonski Brod. Preporučujemo da u samu prijavnicu navedete eventualna pitanja kako biste na savjetovanju dobili što iscrpniji odgovor.

 

NAPOMENA: Prijave su obavezne, a primaju se do popunjenosti kapaciteta.