HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa HGK Županijska komora Karlovac organizira individualne razgovore poduzetnika Karlovačke županije s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u prostorijama HGK Županijske komore u Karlovcu, Kralja Tomislava 19b, u ponedjeljak 21. 10. 2019. godine u vremenu od 10,00 do 13,00 sati.

 

Nakon info dana, na istoj adresi održat će se besplatna radionica – 7 koraka do kredita, s početkom u 13,00 sati. Cilj radionice je stjecanje potrebnih znanja i vještina potrebnih za natjecanje, pregovaranje, korištenje kredita i lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita kao izvora financiranja, a namijenjena je mikro, malim i srednjim poduzetnicima te početnicima, posebno onima koji kreću samostalno poslovati radi samozapošljavanja.

 

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a kao i za radionicu, na kontakt telefon 047 612 111; 047 640 078 ili na e-mail: bskarjak@hgk.hr .