Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva – UP SMART’, poziva na on line radionicu na temu ‘Izvori financiranja za poduzetnike i poduzetnike početnike (MSP)’ koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. (događaj) u srijedu, 7. travnja 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 12:00 sati.

 

Izvori financiranja za mala i srednja poduzeća se prilično razlikuje od izvora i uvjeta financiranja koja vrijede za velika poduzeća. Postoje razne mogućnosti financiranja za poduzetnike i poduzetnike početnike, a jedna od mogućnosti je i financiranje putem kreditnih linija Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR), Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG – BICRO) te kreditne linije ‘Poduzetnik Istarska županija 2020’ Istarske razvojne agencije (IDA). Osim subvencioniranih kreditnih linija, Istarska razvojna agencija (IDA) istarskim poduzetnicima omogućuje sudjelovanje na brojnim stručnim besplatnim radionicama te korištenje poslovnih prostora po povoljnijim uvjetima.

 

Sadržaj radionice ‘Izvori financiranja za poduzetnike i poduzetnike početnike (MSP)’:

• Hrvatska banka za obnovu i razvitak – HBOR / Cinzia Zubin: Financiranje start up poduzeća i kreditne linije HBOR-a (45 minuta)
• Istarska razvojna agencija – IDA / Filip Šetić: Program kreditiranja ‘Poduzetnik Istarska županija 2020’ (25 minuta)
• Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – HAMAG BICRO / Iva Debanić: Financiranje uz pomoć HAMAG – BICRO – jamstva i zajmovi (30 minuta)
• Istarska razvojna agencija – IDA / Jelena Nikolić: Podrška istarskim poduzetnicima putem poduzetničkih inkubatora i besplatnih radionica (20 minuta)

 

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na POVEZNICI.

 

Za sve dodatne informacije molimo obratite se kontakt osobi Jeleni Nikolić (jelena.nikolic@ida.hr, +385 52 381 900).