HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa HGK Županijska komora Rijeka organizira prezentaciju “Do boljih poslovnih rezultata uz sredstva EU fondova” koja će se održati u utorak 20. lipnja 2017. s početkom u 14,00 sati u zgradi HGK Županijske komore Rijeka (velika dvorana u prizemlju), Bulevar oslobođenja 23, Rijeka.

 

Cilj prezentacije je informirati poduzetnike o trenutnim mogućnostima financiranja projekata koji se prijavljuju na natječaje sufinancirane sredstvima EU fondova te približiti tematiku unapređenja sigurnosti pri naplati potraživanja poduzetnika koji prodaju robe i usluge u RH i na inozemnim tržištima.

 

Prezentacije će održati gđa. Vesna Bartolović Stančić, voditeljica Područnog ureda, gđa. Vedrana Gavran Franić iz Odjela srednjeročno-dugoročnog osiguranja izvoza i gosp. Zvonimir Samodol, predsjednik Uprave Hrvatskog kreditnog osiguranja d.d.

 

Sudjelovanje na prezentaciji je potrebno potvrditi gđi. Elizabeti Margitić Mihelec na tel. 051 209 138 ili putem e-maila: emargitic@hgk.hr najkasnije do ponedjeljka 19. lipnja 2017.