HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa HGK Županijska komora Rijeka organizira prezentaciju “Do boljih poslovnih rezultata uz sredstva EU fondova” koja će se održati u utorak 24.listopada 2017.godine s početkom u 14,00 sati u zgradi HGK Županijske komore Rijeka (velika dvorana u prizemlju), Bulevar oslobođenja 23 Rijeka.

 

Cilj prezentacije je informirati poduzetnike o trenutnim mogućnostima financiranja projekata koji se prijavljuju na natječaje sufinancirane sredstvima EU fondova te približiti tematiku unapređenja sigurnosti pri naplati potraživanja poduzetnika koji prodaju robe i usluge u RH i na inozemnim tržištima.

 

Prezentacije će održati gđa. Vesna Bartolović Stančić, voditeljica Područnog ureda, gosp. Toni Sertić iz Odjela srednjeročno-dugoročnog osiguranja izvoza, gđa. Ana Supić, direktorica prodaje i gosp. Ante Livić, voditelj Odjela prodaje Hrvatskog kreditnog osiguranja d.d.

 

Sudjelovanje na prezentaciji je potrebno potvrditi gđi. Elizabeti Margitić Mihelec na tel. 051 209 138 ili putem e-maila: emargitic@hgk.hr najkasnije do ponedjeljka 23. listopada 2017. godine.