HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa LAG Vinodol, Poduzetničkim centrom Vinodol i Gradom Bakrom organizira radionicu “7 koraka do kredita” koja će se održati u četvrtak 25. svibnja 2017.  s početkom u 13 sati u konferencijskoj dvorani u sjedištu Grada Bakra, Primorje 39.

 

Cilj radionice je stjecanje potrebnih znanja i vještina potrebnih za ishođenje i korištenje kredita, kao i za lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita za izvora financiranja rasta i razvoja poslovanja.

 

Radionicu će voditi Vesna Bartolović Stančić, voditeljica Područnog ureda, a namijenjena je novim poduzetnicima, kao i onima koji to planiraju postati.

 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave se zaprimaju najkasnije do srijede 24. svibnja 2017. na tel. 051 436 231 ili na mail – lag.vinodol@gmail.com.

 

možda će vas zanimati

Početnici / Start-up

Cilj Programa je kreditiranje novih trgovačkih društava, obrta te otvaranje novih radnih mjesta. Korisnici mogu biti poduzetnici koji po prvi put osnivaju obrt ili trgovačko društvo i koji će nakon realizacije ulaganja u osnovanom trgovačkom društvu ili obrtu biti aktivno i stalno zaposleni. Početnicima se smatraju zadruge kao i mali i srednji poduzetnici koji posluju kraće od dvije godine.

Saznajte više

Poduzetništvo mladih

Cilj Programa je poticanje uključivanja u poduzetništvo osoba u dobnoj skupini do 30 godina života i stvaranje uvjeta za uspješnije poslovanje mladih. Korisnici mogu biti gospodarski subjekti u kojima jedna ili više osoba u dobnoj skupini do 30 godina života posjeduje najmanje 51% kapitala ili su osobe u dobnoj skupini do 30 godina života registrirani vlasnici i u kojima osoba u dobnoj skupini do 30 godina života vodi upravu. Uz kamatnu stopu od 2% ovim sredstvima može se kreditirati 100% investicije do 700 tisuća kuna.

Saznajte više

Žene poduzetnice

Cilj Programa je poticanje osnivanja i razvoja poslovanja gospodarskih subjekata u većinskom vlasništvu žena, a korisnici mogu biti društva u kojima jedna ili više žena posjeduje najmanje 51% kapitala u društvu ili su žene registrirane vlasnice i čiju upravu vodi žena. Uz kamatnu stopu od 2% ovim sredstvima može se kreditirati 100% investicije do 700 tisuća kuna.

Saznajte više