HBOR Područni ured za Liku u suradnji sa HGK – Županijskom komorom Otočac organizira radionicu „7 koraka do kredita“, koju će voditi Draženka Draženović Kostelac, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku.

 

Radionica će se održati u utorak, 21. ožujka 2017. godine s početkom u 10,00 sati u prostorijama HGK, Županijske komore Otočac, Ulica Kralja Zvonimira 16, 53 220 Otočac.

 

Cilj radionice je stjecanje potrebnih znanja i vještina potrebnih za natjecanje, pregovaranje i korištenje kredita, kao i lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita kao izvora financiranja rasta i razvoja poslovanja novih i postojećih poduzetnika i obrtnika. Radionica je namijenjena novoosnovanim tvrtkama, mikro poduzetnicima i početnicima, posebice onima koji kreću samostalno poslovati radi samozapošljavanja, obrtnicima, postojećim tvrtkama i obrtnicima koji planiraju zatražiti kredit kod HBOR-a te ostalim zainteresiranima za kreditno poslovanje.

 

Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti na radionicu najkasnije do 20. ožujka 2017. na e mail: ibanic@hgk.hr.