HBOR Info dan HBOR-a u Krku, ponedjeljak 17. 4. 2023.
HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar,  u suradnji sa LAG Kvarnerski otoci, Udruženjem obrtnika Krka i HGK Županijskom komorom Rijeka organizira individualne razgovore poduzetnika otoka Krka s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić, koji će se održati u prostorijama LAG Kvarnerski otoci u Krku, Šetalište sv. Bernardina 6d, u ponedjeljak 17. 4. 2023. u vremenu od 10 do 14 sati.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati,  mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR, uključujući program subvencionirane kamate u suradnji sa PGŽ za mlade poduzetnike, žene i početnika, kao i najnovije mjere HBOR-a za sve poduzetnike po Nacionalnom planu oporavka i otpornosti.

Prijave se zaprimaju na telefon 098 8588231 ili 091 5033481 ili e-mail adresu:  lag@kvarnerski-otoci.hr.  Predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta.