HBOR Ljudski potencijali
HBOR je razvojna i izvozna banka koja gotovo 30 godina uspješno posluje zahvaljujući stručnosti i visokoj profesionalnosti zaposlenika. U strategiji razvoja ljudskih potencijala svakom pojedincu nastojimo omogućiti ostvarenje osobnog i profesionalnog potencijala, istovremeno vodeći brigu o usklađenosti privatnog i poslovnog života.

Kao priznanje za kvalitetu provođenja HR procesa HBOR-u je dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner portala MojPosao i grupe Selectio za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. To nije samo priznanje, nego i motiv da HBOR u budućnosti bude još bolji poslodavac, a zaposlenici još zadovoljniji i motiviraniji.

Kakve ljude tražimo?

Ako smatrate da su Vaše osobine:
  • integritet i odgovornost
  • motiviranost i pozitivan stav
  • komunikativnost
  • sklonost timskom radu
  • inovativnost
  • spremnost na učenje i razvijanje
pozivamo Vas da nam se pridružite!

Što nudimo?

Osim ugodnog i poticajnog radnog okruženja, rad u HBOR-u nosi i niz drugih pogodnosti. Zaposlenicima koji iskažu osobitu motivaciju i potencijal omogućuje se kontinuirano usavršavanje i obrazovanje, kako na radnom mjestu tako i na raznim edukacijama unutar i izvan banke, a klizno radno vrijeme omogućuje zaposlenicima lakše usklađivanje privatnog i poslovnog života.

Među naše najveće prednosti svakako se ubraja i orijentiranost banke ka razvoju hrvatskog gospodarstva i pružanju podrške poduzetnicima. Naši su zaposlenici važan dio procesa društveno odgovornog financiranja, što im omogućuje drugačiji pristup sadašnjim i potencijalnim klijentima.

Ako želite postati dio našeg tima stručnjaka, prijavite se na neki od naših otvorenih natječaja. Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na posao@hbor.hr.
Otvoreni natječaji
Selekcijski postupci u tijeku
Zatvoreni natječaji
Natječaj za studentske stipendije