HBOR Info dan HBOR-a u Delnicama, utorak 4. 4. 2023.
HBOR Područni ured Rijeka u suradnji sa Udruženjem obrtnika Delnice, LAG Gorski kotar i HGK Županijskom komorom Rijeka organizira individualne razgovore poduzetnika Gorskog kotara s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u prostorijama Udruženja obrtnika Delnice, Školska 6, u utorak 4. 4. 2023. u vremenu od 10 do 14 sati.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati,  mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR, uključujući program subvencionirane kamate u suradnji sa PGŽ za mlade poduzetnike, žene i početnika, kao i najnovije mjere HBOR-a za sve poduzetnike po Nacionalnom planu oporavka i otpornosti.

Prijave se zaprimaju na telefon 051 812 448 ili e-mail adresu:  uo.delnice@hok.hr. Predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta.

Sukladno interesu i odazivu poduzetnika, u narednom periodu planira se organizacija info dana u Udruženju obrtnika Čabar i Udruženju obrtnika Vrbovsko.