HBOR Info dan HBOR-a u Karlovcu, u petak 16. 12. 2022.
Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) u suradnji s HGK Županijska komora Karlovac organizira Info dan u petak 16. 12. 2022. u vremenu od 10 do 14 sati u prostorima Županijske komore Karlovac, Kralja Tomislava 19 b.

Poduzetnike će se informirati o programima HBOR-a, s naglaskom na novosti za povoljne uvjete kreditiranja kao što je npr. subvencioniranje kamate iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost i druge povoljnosti.

Voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku, gospođa Draženka Draženović Kostelac održat će individualne razgovore o mogućnostima kreditiranja odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a sa svim zainteresiranim poduzetnicima ili onima koji to planiraju postati,  prema unaprijed dogovorenim terminima za svakog pojedinog sudionika.

Prijave se primaju putem poveznice  Prijava Infodan HBOR Karlovac, a da biste dobili što iscrpnije informacije preporučujemo da u samu prijavnicu u to predviđeno mjesto navedete eventualna pitanja.

NAPOMENA: Prijave su obavezne, a primaju se najkasnije do 15. 12. 2022.  do 12 sati, nakon čega će svi prijavljeni dobiti obavijest o terminu pojedinačnog razgovora na adresu elektroničke pošte naznačenu u prijavi.