HBOR Info dan HBOR-a u Novom Vinodolskom 4. 4. 2024.
Grad Novi Vinodolski u suradnji s Područnim uredom za Primorje i Gorski kotar HBOR-a, Udruženjem obrtnika Novi Vinodolski i HGK Županijskom komorom Rijeka organizira individualne razgovore poduzetnika Grada Novog Vinodolskog s voditeljicom Područnog ureda Vesnom Bartolović Stančić.
 
Individualni razgovori održat će se u vijećnici Grada Novog Vinodolskog (Trg Vinodolskog zakona 1/II. kat) u četvrtak, 4. 4. 2024. godine od 10,00 do 14,00 sati.
 
Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati,  mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a, uključujući najnovije mjere potpore u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, namijenjene za dugoročno financiranje projekata uz trenutno najpovoljnije uvjete na bankarskom tržištu.
 
Prijave se zaprimaju na tel. 051 554 355 ili e-mail:  nikolina.mijic@novi-vinodolski.hr.  Predviđeno trajanje razgovora sa pojedinim poduzetnikom je 30 min.