HBOR Info dan HBOR-a u Otočcu kroz pojedinačno savjetovanje poduzetnika 8. 12. 2023.
Pojedinačno savjetovanje o programima i uvjetima kreditiranja Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) održat će se u petak, 8. prosinca od 10 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Otočac, na adresi Kralja Zvonimira 16, Otočac.
 
S poduzetnicima će razgovarati Frana Lokas - Mudrovčić, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku. Cilj savjetovanja je članicama HGK i ostalim zainteresiranim poduzetnicima približiti konkretne i detaljne informacije o mogućnostima financiranja njihovih projekata. Predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta te je broj prijava ograničen.
 
Ukoliko ste zainteresirani za razgovore o programima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem Hrvatske banke za obnovu i razvitak, prijava je obvezna putem portala Digitalna komora, najkasnije do četvrtka, 7. prosinca, do 12 sati. Prijavljeni će povratno biti obaviješteni o terminu pojedinačnog razgovora na kontakte navedene u prijavi. Za ispravnu registraciju trebate biti povezani s poslovnim subjektom za kojeg se prijavljujete za pomoć pri prijavi slobodno se obratite na tel. 053/646-169 ili e-mail: ibanic@hgk.hr.