HBOR Info dan HBOR-a u Pazinu, četvrtak 16. 5. 2024.
Udruženje obrtnika Pazin u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira Info dan.
 
Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru Cinziom Zubin i višom analitičarkom Milom Ćorić iz HAMAG BICRO-a održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Pazin, Dinka Trinajstića 2, u četvrtak, 16. 5. 2024. godine od 9 do 12 sati.
 
Poseban naglasak je na informiranju o programima iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost te preostalih programa HBOR-a i HAMAG-a.
 
Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a i HAMAG-a na sljedeće kontakte: 052/219-218 ili czubin@hbor.hr - Prijave su obavezne!
 
NAPOMENA: besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore, dakle 1 na 1 a ne grupno (dakle, ne radi se o predavanju koje traje od 9,00 do 12) - iz tog su razloga obavezne prijave radi dogovora pojedinačnog termina.
 
Termin ćete dobiti između 9,00 i 12 sati, a svako pojedinačno savjetovanje traje oko 20 do 30 minuta.