HBOR Info dan HBOR-a u Slavonskom Brodu 13. 2. 2024.
Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) održat će Info dan u utorak, 13. veljače 2024., od 9 do 13 sati, u Županijskoj komori Slavonski Brod, na adresi Matije Mesića 9.
 
Radi što bolje informiranosti poduzetnika o novostima i kreditnim programima s povoljnijim uvjetima koje provodi HBOR, voditelj Područnog ureda za Slavoniju Boris Čagalj održat će individualne razgovore s poduzetnicima koji su zainteresirani za korištenje HBOR-ovih kredita.
 
Ako ste zainteresirani za razgovore o kreditnim programima s povoljnijim uvjetima, prijava je obvezna putem portala Digitalna komora - prijava  ili na e-mail: mbalen@hgk.hr najkasnije do ponedjeljka, 12. veljače do 12 sati.
 
Prijavljeni će povratno biti obaviješteni o terminu pojedinačnog razgovora na kontakte navedene u prijavi. Predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta te je broj prijava ograničen.
 
Ukoliko niste registrirani na Digitalnu komoru, možete se registrirati sami ovdje. Upute za registraciju na Digitalnu komoru možete pronaći ovdje. U slučaju bilo kakvih nejasnoća, možete nas kontaktirati e-mailom na mbalen@hgk.hr  ili telefonski na broj 035/448-583 i mi ćemo s Vama proći cijeli proces registracije.