HBOR Održano savjetovanje o mogućnostima financiranja od strane HBOR-a
Hrvatska banka za obnovu i razvitak i HGK - Županijska komora Slavonski Brod organizirale  su 6. lipnja 2024. savjetovanje o mogućnostima financiranja od strane HBOR-a. Savjetovanje se održalo u velikoj dvorani HGK - Županijske komore Slavonski Brod.
 
Savjetovanje je predvodio stručni tim iz HBOR-a - Boris Čagalj, voditelj Područnog ureda za Slavoniju, Mirela Đuran, savjetnica u Direkciji za mikro, mala i srednja poduzeća, Ivana Petković, specijalistica iz Sektora osiguranja izvoza i jamstava i Senka Jurković, voditeljica Odjela za poslovanje s jedinicama lokalne samouprave, a programe Hrvatskog kreditnog osiguranja predstavila je Tamara Topić.
 
Obrađene su sljedeće teme: mogućnosti financiranja poslovnih subjekata, mogućnosti financiranja kapitalnih projekata JLS-ova tijekom 2024. godine - financiranje uz snižene troškove kreditnog zaduženja, jamstva HBOR-a iz NPOO-a za financiranje investicija komunalnih društava koje zadovoljavaju DNSH kriterij te zaštita poslovanja od neplaćanja kupaca.