HBOR Regionalna konferencija "Uspješno ulaganje u zdravstvo i obrazovanje", četvrtak 23. 3. 2017. Zagreb, hotel Sheraton
Europska investicijska banka organizira regionalnu konferenciju na temu Uspješno ulaganje u zdravstvo i obrazovanje posvećenu finaciranju obrazovanja, znanosti i zdravstva u četvrtak, 23. ožujka 2017.  u Zagrebu, hotel Sheraton.

Ovom konferencijom Europska investicijska banka, kao razvojna banka Europske Unije, želi pokazati kako nije posvećena financiranju samo gospodarskih i infrastrukturnih projekata nego i projekata za unaprjeđenje življenja, zaštite okoliša i ulaganja u budućnost naročito kroz finaciranje obrazovanja i znanstvenih projekata.

Tema su izazovi s kojima se susreću sektor zdravstva i obrazovanja, s naglaskom na razvoj infrastrukture u tim sektorima u Hrvatskoj i Sloveniji kao zemljama Europske unije kao i u susjednim zemljama: Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Kosovu i Albaniji.

Ova će konferencija okupiti vodeće predstavnike iz Europske investicijske banke te nadležnih ministarstava, akademske zajednice i civilnog društva, kako bi se predstavili najbolji projekti koji su u pripremi, koji su u tijeku i koji su već provedeni.

Nakon uvodnog dijela i prezentacija projekata, stručnjaci EIB-a bit će na raspolaganju sudionicima za praktično savjetovanje i razgovor o pojedinačnim projektima iz sektora zdravstva i obrazovanja.

Konferencija je za sve sudionike besplatna, a više o konferenciji i načinu prijave možete pronaći ovdje.

Radni jezici konferencije u hrvatski i engleski.