HBOR Info dan HBOR-a u Rabu, u utorak 29. 11. 2022.
Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) u suradnji sa Udruženjem obrtnika Rab i HGK Županijskom komorom Rijeka, organizira Info dan u utorak 29. 11. 2022. u vremenu od 10 do 14 sati.

Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Primorje i Gorski kotar, gospođom Vesnom Bartolović Stančić održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika u Rabu, Gornja ulica 21.

Poseban naglasak je na informiranju o programima iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost te preostalih programa HBOR-a uključujući mogućnosti sniženja kamatne stope uz subvenciju Primorsko-goranske županije (za mlade poduzetnike, žene i poduzetnike početnike čak i beskamatni krediti).

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na sljedeće kontakte: 051/771 469 ili uo.rab@hok.hr – prijave su obavezne.

NAPOMENA: besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore 1 na 1, a predviđeno trajanje svakog pojedinačnog savjetovanja je do 30 minuta.