HBOR Info dan HBOR-a u Viškovu, u petak 2. 12. 2022.
Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) u suradnji sa Udruženjem obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje i HGK Županijskom komorom Rijeka, organizira Info dan u petak 2. 12. 2022. u vremenu od 10 do 14 sati.

Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Primorje i Gorski kotar, gospođom Vesnom Bartolović Stančić održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Viškovo, Saršoni 19.

Poseban naglasak je na informiranju o programima iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost te preostalih programa HBOR-a uključujući mogućnosti sniženja kamatne stope.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na sljedeće kontakte: 051/297 926 ili uo.viskovo@hok.hr – prijave su obavezne.

NAPOMENA: besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore 1 na 1, a predviđeno trajanje svakog pojedinačnog savjetovanja je do 30 minuta.