Konferencija „PLAN ULAGANJA ZA EUROPU: spajanje različitih mogućnosti (za mikro, mala i srednja poduzeća)“

Konferencija „Plan ulaganja za Europu: spajanje različitih mogućnosti (za mikro, mala i srednja poduzeća)“, u organizaciji Europske komisije i Europske investicijske banke, održat će se 16. prosinca 2015. s početkom u 9:15 sati u hotelu Westin, Izidora Kršnjavog 1 u Zagrebu s ciljem rasprave o Planu ulaganja za Europu.

Konferencijom se želi hrvatskoj javnosti predstaviti Plan ulaganja za Europu koji je na programu Europske komisije za poticanje investicija u Europskoj uniji u sklopu deset prioritetnih područja Europske komisije za razdoblje do 2020. godine, a uvelike utječe i na poticanje investicija u Hrvatskoj. U okviru konferencije održat će se dvije panel-rasprave u kojima će sudjelovati hrvatski i europski stručnjaci iz područja ekonomije i financija. Cilj panel-rasprava jest potaknuti raspravu o mogućnostima financiranja iz različitih fondova za poticanje ulaganja u Hrvatskoj te mogućnostima financiranja mikro, malih i srednje velikih poduzeća u Hrvatskoj putem različitih izvora financiranja.

Dodatne informacije o Planu ulaganja za Europu dostupne su na internetskim stranicama Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj  te na društvenim mrežama uz oznaku #InvestEU.