HBOR Natječaj za 3 studentske stipendije
HBOR je objavio natječaj za dodjelu do 3 studentske stipendije te zapošljavanje u Sektoru informacijskih tehnologija po završetku studija. Stipendija je u iznosu od najmanje 2.200,00 kuna do najviše 2.700,00 kuna neto mjesečno koja će se isplaćivati tijekom 12 mjeseci, a u trajanju od jedne do tri akademske godine.

Prijava se vrši popunjavanjem prijavnog upitnika koji se nalazi na mrežnoj stranici HBOR-a gdje možete pronaći i više informacija o samom natječaju: https://www.hbor.hr/natjecaj-za-studentske-stipendije/.

Sektor informacijskih tehnologija, kao jedan od sektora HBOR-a, planira, kreira, i upravlja integralnim informacijskim sustavom HBOR-a. Naši programeri rade na projektima u Javi i drugim open source tehnologijama u kojima razvijaju poslovne aplikacije temeljene na suvremenim web tehnologijama (Angular, PrimeNG), u modernom okruženju temeljenom na kontejnerskim tehnologijama (Docker, Kubernetes, K3S). Naši poslovni analitičari vode agilne razvojne projekte koristeći se Scrumm metodologijom te modernim alatima za vođenje/planiranje projekata (Gitlab, Redmine, MS Project), za automatizirano testiranje (Selenium, Sizzy) te za UI dizajn (Figma). Naši sistem inženjeri upravljaju velikim brojem virtualnih servera i farmi temeljenih na MS i Unix (RedHat, CentOS) poslužiteljima i MS SQL bazama podataka u modernoj infrastructure-as-a-service infrastrukturi.

Rok za prijavu je 4. 12. 2022.