HBOR Radionica "7 koraka do kredita" u Rijeci, četvrtak 21. 11. 2019.
HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa Znanstveno tehnologijskim parkom StepRi organizira radionicu "7 koraka do kredita" koja će se održati 21. studenog 2019. godine s početkom u 10,00 sati u prostorima StepRi u Rijeci, Radmile Matejčić 10 (dvorana na I katu).

Cilj radionice je stjecanje znanja i vještina potrebnih za natjecanje, pregovaranje i korištenje kredita, kao i za lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita kao izvora financiranja rasta i razvoja poslovanja. Pored navedenog, sudionici će biti upoznati i sa uvjetima kreditiranja svojih poslovnih ideja putem kreditnih programa HBOR-a.

Radionica je namijenjena novim poduzetnicima, kao i onima koji to planiraju postati, a voditi će ju gđa. Vesna Bartolović Stančić, voditeljica Područnog ureda.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave se zaprimaju do srijede 20. 11. 2019. godine (do 12 sati ili popunjavanja slobodnih mjesta) na poveznici http://www.step.uniri.hr/7-koraka-do-kredita-studeni-2019/.