Zbog promjena u organizaciji rada ureda HBOR-a u Gospiću, nastalih zbog privremene odsutnosti voditeljice Područnog ureda za Liku, gđe. Draženke Draženović Kostelac, organizirati će se individualni razgovori poduzetnika sa voditeljicom Područnog ureda za Primorje i Gorski kotar, gđom Vesnom Bartolović Stančić koji će se održati u uredu HBOR-a u Gospiću, Kaniška 4 (zgrada FINA), u ponedjeljak 12.11.2018. godine u vremenu od 8,00 do 16,00 sati.

 

U međuvremenu, za sve dodatne informacije i upite o mogućnostima kreditiranja, molimo obratite se na tel. 051 206 508; 051 321 400 ili na e-mail: vbartolovic@hbor.hr.

možda će vas zanimati

Info dan u Gospiću, ponedjeljak 12. 11. 2018.

Zbog promjena u organizaciji rada ureda HBOR-a u Gospiću, nastalih zbog privremene odsutnosti voditeljice Područnog ureda za Liku, gđe. Draženke Draženović Kostelac, organizirati će se...

Saznajte više

Početnici / Start-up

Cilj Programa je kreditiranje novih trgovačkih društava, obrta te otvaranje novih radnih mjesta. Korisnici mogu biti poduzetnici koji po prvi put osnivaju obrt ili trgovačko društvo i koji će nakon realizacije ulaganja u osnovanom trgovačkom društvu ili obrtu biti aktivno i stalno zaposleni. Početnicima se smatraju zadruge kao i mali i srednji poduzetnici koji posluju kraće od dvije godine.

Saznajte više

Kredit kupcu

Kreditiranje inozemnih kupaca roba i usluga (osim potrošnih dobara) sukladno pravilima utvrđenim OECD konsenzusom.
Prednosti za izvoznika: naplata izvoznog posla odmah po isporuci, isplata na račun izvoznika u valuti izvoznog ugovora, kredit otplaćuje banka/kupac u inozemstvu, povećanje likvidnosti izvoznika, izbjegavanje rizika naplate izvoznog posla

Saznajte više