HBOR Područni ured za Dalmaciju u suradnji s HGK – Županijskom komorom Zadar, organizira Info dane za poduzetnike u ponedjeljak, 12. veljače 2018., s početkom u 11 sati u dvorani za sastanke ŽK Zadar, na adresi Špire Brusine 16.

 

 

Uvodni dio obuhvatit će informiranje poduzetnika o mjerama poticanja poduzetničke aktivnosti u 2018. godini u obliku nižih kamatnih stopa za dugoročna ulaganja, predfinanciranja ESI projekata u privatnom i javnom sektoru, financiranja ruralnog razvoja te financiranja ciljanih skupina poduzetnika početnika, mladih, žena i OPG-ova. Mira Krneta, voditeljica Područnog ureda za Dalmaciju, u svoje će predavanje uključiti informaciju o novom programu ESIF krediti za energetsku učinkovitost u zgradama javnog sektora.

 

U nastavku su predviđeni pojedinačni razgovori sa zainteresiranim poduzetnicima o planiranim ulaganjima i mogućnostima korištenja sredstava HBOR-a za njihovo financiranje.

 

Sudjelovanje je besplatno, a može se prijaviti putem  prijavnog obrasca na elektroničku adresu dbasioli@hgk.hr ili na faks (023) 213-923 do 10. veljače 2018. Molimo sve zainteresirane za pojedinačne razgovore da ispune za to predviđenu rubriku u prijavnom obrascu.

možda će vas zanimati

Početnici / Start-up

Cilj Programa je kreditiranje novih trgovačkih društava, obrta te otvaranje novih radnih mjesta. Korisnici mogu biti poduzetnici koji po prvi put osnivaju obrt ili trgovačko društvo i koji će nakon realizacije ulaganja u osnovanom trgovačkom društvu ili obrtu biti aktivno i stalno zaposleni. Početnicima se smatraju zadruge kao i mali i srednji poduzetnici koji posluju kraće od dvije godine.

Saznajte više

Kreditiranje EU projekata privatnog sektora

Kreditiraju se projekti privatnog sektora koji se sufinanciraju sredstvima ESI fondova. Krediti su namijenjeni za financiranje troškova prihvatljivih i neprihvatljivih izdataka.

Saznajte više

Započinje provedba financijskog instrumenta „ESIF Krediti za rast i razvoj“

Investicijski krediti s niskim kamatnim stopama i bez naknada odobravaju se putem Erste & Steiermärkische Bank d.d., Privredne banke Zagreb d.d. i Zagrebačke banke d.d....

Saznajte više